De oudste escaperoom van Nederland
Aan de rand van De Veluwe
Mogelijkheid tot overnachten
Horeca, eten & drinken
Bel ons direct op 0313-414971

Escaperoom boeken als bedrijfsuitje nabij Arnhem

  • ✓ Unieke locatie
  • ✓ Voor iedere doelgroep
  • ✓ 7 dagen geopend

Ben je van plan om een escaperoom te doen als bedrijfsuitje in de buurt van Arnhem? Dan is Escaperoom De Kolenmijn de escaperoom die je zoekt! Ontdek het spannende verhaal dat zich heeft afgespeeld in de mijnen en ontdek wat hier precies is gebeurd. Ontsnap samen met je team binnen één uur uit de mijn en de activiteit is geslaagd! Lukt het niet om binnen één uur te ontsnappen? Dan kan dit wel eens slecht aflopen voor jou en je team.

Durf jij de uitdaging aan?

Reserveer nu!

Een escaperoom als ideaal bedrijfsuitje in de buurt van Arnhem

Een escaperoom is een ideale activiteit als bedrijfsuitje in Dieren, in de omgeving van Arnhem. Een escaperoom is zo in elkaar gezet dat samenwerking het belangrijkste element is. Zonder een goede samenwerking is de kans alleen maar kleiner dat jullie samen ontsnappen uit de kamer. Om te werken aan de samenwerking, heeft dit uiteraard ook een positieve invloed op de samenwerking op de werkvloer. Vandaar dat een escaperoom een ideale beleving is als bedrijfsuitje in de omgeving van Arnhem.

Maak snel je afspraak en ontdek onze escaperoom

Staat er binnenkort ook een bedrijfsuitje bij jullie op de planning? Denk dan eens na over onze escaperoom! Ben je nog niet helemaal overtuigd of wens je graag wat meer informatie? Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden voor de escaperoom in Dieren! Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0313-414971 of stuur een e-mail naar het e-mailadres info@polysport.nl.