De oudste escaperoom van Nederland
Aan de rand van De Veluwe
Mogelijkheid tot overnachten
Horeca, eten & drinken
Bel ons direct op 0313-414971

Escaperoom in omgeving Arnhem

  • ✓ Unieke locatie
  • ✓ Voor iedere doelgroep
  • ✓ 7 dagen geopend

Escaperoom De Kolenmijn is een escaperoom dat een onderdeel is van Polysport in Dieren, in de buurt van Arnhem. Deze escaperoom in de buurt van Arnhem zorgt voor een onvergetelijke en spannende middag samen met je vrienden, familie of collega’s. Gekleed in overall ga je aan de slag om binnen één uur zo snel mogelijk uit de mijn te ontsnappen. Lukt dit niet? Dan kan dit wel eens slecht aflopen voor jou en je team.

Durf jij de uitdaging aan?

Reserveer nu!

Beste, leukste en spannendste escaperoom in de regio van Arnhem

Heb je binnenkort een leuk vriendenuitje, heb je teambuilding met je collega’s of ben je bezig met het plannen met een leuke dag voor je familie? Denk dan eens aan de beste escaperoom in de buurt van Arnhem. Een escaperoom is een uitdagend en spannend spel, dat je alleen met een goede samenwerking kunt uitspelen. Kunnen jij en je team dit aan? Maak dan snel een afspraak bij de beste escaperoom van Arnhem en omgeving!

Interesse in onze escaperoom? Neem direct contact op!

Heb je interesse gekregen in onze escaperoom? Wacht dan niet langer en boek snel! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0313-414971 of stuur een e-mail naar het e-mailadres info@polysport.nl. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor onze escaperoom, zoals onze escaperoom in Apeldoorn. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze spannende escaperoom!