Over

De kolenmijn...

Donkere gangen, geen daglicht. Het is koud en vochtig. Weinig zuurstof en overlevingsmiddelen. Ergens waar maar weinig mensen levend uit ontsnappen. Betreed de kolenmijn en beleef de ondergrondse wereld.

De mijnen waren lang gesloten. Wegens veiligheidsrisico’s zei men. Er gingen jaren voorbij en de mijn kon heropend worden. De vergunningen zijn er weer gekomen en men mag de mijnen weer betreden tot maximaal de 5e schacht. De ondergelegen schachten mag men niet betreden. Ten strengste verboden zelfs!

De Escape room

Na uitleg en de veiligheidsinstructies gaan jullie gekleed in overall, helm en hoofdlampjes de lift in. Aangekomen op verdieping stelsel 5 worden jullie overrompeld met problemen zoals ze vroeger ook waren. Zuurstofprobleem, waterprobleem, elektra probleem alles is mogelijk! Los dus met elkaar, als groep, de problemen op en uiteraard binnen het uur! Echt een belevenis!! Een ideaal bedrijfsuitje, familie uitje vriendinnenuitje of vriendenuitje in Gelderland.

Online reserveren

Online reserveren kan tot 24 uur van te voren. Wilt u binnen deze 24 uur reserveren dan kan dat ook via 0313414971 of mail naar info@polysport.nl.

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 9:00 – 23:00 uur
Zondag 9:00 – 21:00 uur

Huisregels

  • Mensen die onder invloed zijn van drank/ drugs krijgen geen toegang.
  • Mobiele telefoons zijn niet toegestaan.
  • Het is niet toegestaan dingen te forceren of kapot te maken.
  • Kluisjes zijn beschikbaar.
  • Deelname aan de Escaperoom is geheel op eigen risico.
  • Bij annulering buiten de kosteloze annuleringstermijn wordt het volledige entreebedrag in rekening gebracht.
  • Aantal personen per game: 2 t/m 8 personen.
  • Zorg dat je samen met het gehele team 10 minutenvoor de aanvangstijd aanwezig bent.

Over Polysport

Polysport is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!
Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De kamers
Wij beschikken over 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden (inclusief beddengoed en linnengoed), een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Prijzen (excl. toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.)
1-persoonskamer: € 59,50
2-persoonskamer: € 59,50
3-persoonskamer: € 73,50
4-persoonskamer: € 89,50 (extra bedden geschikt voor kinderen t/m 11 jaar i.v.m ruimte)

Een ontbijt boekt u al voor € 11,50 p.p.: Diverse verse broodjes, croissants, beschuit, ontbijtkoek, crackers, vers fruit,  kaas, vleeswaren, brie, zoet beleg, yoghurtjes en cruesli, gekookt eitje, roerei met spek, tomaat, komkommer, koffie, thee, biologische jus d’orange, appelsap en melk.

Op vrijdag en zaterdag geldt er een toeslag van 10,- per kamer.
Prijzen onder voorbehoud.