De oudste escaperoom van Nederland
Aan de rand van De Veluwe
Mogelijkheid tot overnachten
Horeca, eten & drinken
Bel ons direct op 0313-414971

Escaperoom in de buurt van Apeldoorn

  • ✓ Unieke locatie
  • ✓ Voor iedere doelgroep
  • ✓ 7 dagen geopend

Voor een leuke en spannende escaperoom in de buurt van Apeldoorn, kun je terecht bij escaperoom De Kolenmijn in Dieren, nabij Arnhem. Deze escaperoom vertelt het spannende verhaal van mijnwerkers die slachtoffer werden bij een reeks verschillende ongelukken. Kom jij in een van de mijngraven terecht? Dan kan je hier maar beter snel met je team uitkomen!

Durf jij de uitdaging aan?

Reserveer nu!

Probeer snel te ontsnappen uit de escaperoom nabij Apeldoorn

Het doel van de escaperoom in de buurt van Apeldoorn is dat je binnen één uur probeert te ontsnappen uit de kamer. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met je eigen opgestelde team. Samen met je team probeer je binnen één uur verschillende opdrachten en puzzels op te lossen. Wanneer dit lukt, zal de weg naar de uitgang steeds dichterbij komen. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen uit de escaperoom nabij Apeldoorn?

Toe aan een spannend uitje? Probeer onze escaperoom!

Heb jij binnenkort een leuk vriendenuitje, een gezellig dagje weg met de familie of een sportieve middag met je collega’s op de planning staan, maar heb je nog geen idee wat je wilt gaan doen? Overweeg dan eens onze escaperoom in Dieren, in de buurt van Apeldoorn! Voor vragen en meer informatie mag je vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit doe je door te bellen naar 0313-414971 of stuur een e-mail naar het e-mailadres info@polysport.nl.