De oudste escaperoom van Nederland
Aan de rand van De Veluwe
Mogelijkheid tot overnachten
Horeca, eten & drinken
Bel ons direct op 0313-414971

Familie uitjes in de buurt van Arnhem

  • ✓ Unieke locatie
  • ✓ Voor iedere doelgroep
  • ✓ 7 dagen geopend

Voor de leukste familie uitjes in de omgeving van Arnhem moet je bij escaperoom De Kolenmijn in Dieren zijn. Bij ons kan je terecht voor de meest sportieve, meest creatieve en meest gezelligste familie uitjes van Arnhem. Ontdek snel het spannende verhaal van onze escaperoom en ga samen met je familie, vrienden en collega’s aan de slag met deze spannende puzzel!

Durf jij de uitdaging aan?

Reserveer nu!

Verschillende activiteiten voor familie uitjes in regio Arnhem

Ben je op zoek naar ideeën voor familie uitjes in de omgeving van Arnhem? Dan helpen we je graag bij deze zoektocht, met behulp van onze spannende escaperooms! Wij bieden een breed assortiment aan verschillende activiteiten, zoals de beste escaperoom nabij Arnhem. Ga samen aan de slag in een spannende escaperoom, voor zowel binnen als buiten. Naast het boeken van verschillende activiteiten, is het ook mogelijk om een compleet familieweekend bij ons te boeken.

Vragen? Stel ze direct!

Heb je al wat inspiratie gekregen voor familie uitjes in de buurt van Arnhem, zoals een spannende escaperoom? Laat het ons weten en wij gaan direct voor je aan de slag! Voor vragen en meer informatie neem je contact met ons op door te bellen naar 0313-414971 of stuur een e-mail naar het e-mailadres info@polysport.nl. Ontdek de leukste activiteiten van ons bedrijf op de mooiste locaties en creëer voor jezelf, en je familie, een onvergetelijke ervaring.